Terma & Syarat

 

1. Polisi Pemulangan dan Pengembalian Wang

 

Pertukaran

 

Jangan risau! Anda mempunyai 14 hari untuk mengembalikan barang anda kepada kami untuk pertukaran. Untuk menukar barang anda dengan ukuran atau warna yang berbeza, kami memerlukan resit atau bukti pembelian. Untuk memproses pertukaran anda, sila hantarkan item pertukaran anda beserta resit anda kepada kami. Item yang ditukar mestilah tidak digunakan, tidak dicuci, dalam keadaan yang sama seperti yang diterima, dan dalam bungkusan asalnya. Sekiranya item kehabisan stok mengikut ukuran atau warna yang anda pilih, maka pembayaran balik akan diproses sebagai gantinya. Pertukaran satu kali dibenarkan bagi setiap pembelian. Item yang dikembalikan kepada kami dalam keadaan tidak boleh dijual tidak akan ditukar dan mungkin akan dihantar kembali kepada anda. Harap maklum bahawa kami tidak mengembalikan kos pengembalian barang. Untuk maklumat lebih lanjut, sila e-mel kepada kami.

 

Bayaran Balik

 

Sekiranya anda ingin mengembalikan barang anda dengan alasan apa pun, kami akan mengembalikan wang anda dalam masa 14 hari selepas pembelian anda. Untuk memproses bayaran balik, kami memerlukan resit atau bukti pembelian. Untuk memproses bayaran balik anda, sila hantarkan item pengembalian anda beserta resit anda kepada kami. Setelah pengembalian anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima barang yang anda kembalikan. Kami juga akan memberitahu anda mengenai persetujuan atau penolakan bayaran balik anda. Sekiranya item anda diluluskan, bayaran balik anda akan diproses dalam masa 14 hari. Item yang dikembalikan kepada kami dalam keadaan tidak dapat dijual, tidak akan dikembalikan dan mungkin akan dikembalikan kepada anda. Harap maklum bahawa kami tidak mengembalikan kos pengembalian barang.

 

2. Polisi Penghantaran

Kos penghantaran untuk Semenanjung Malaysia, Sabah dan juga Sarawak akan dikenakan mengikut harga yang ditetapkan oleh penyedia logistik. Kami berhasrat untuk menyampaikan pesanan anda kepada anda di alamat pengiriman yang tertera dan mengikut waktu penghantaran yang ditunjukkan oleh kami pada waktu pembayaran pesanan anda. Maklumat ini juga akan disenaraikan dalam pengesahan pesanan. Sekiranya ada keadaan yang tidak dijangka mempengaruhi penghantaran anda, kami akan memberitahu anda tentang perkara ini sejauh yang dibenarkan oleh undang-undang, namun, kami tidak akan bertanggungjawab atas kerugian, liabiliti, kos, kerosakan, caj atau perbelanjaan yang timbul akibat penghantaran lewat.

 

Sekiranya terdapat kesalahan, masalah, kecacatan atau kerosakan, jangan ragu untuk menghubungi wakil pelanggan kami. Sila berikan maklumat mengenai masalah tersebut semasa panggilan, termasuk nombor pesanan anda, butiran produk, dan lain-lain, jika diperlukan.

 

3. Polisi Pembayaran

Untuk semua pesanan yang dibuat dari kami, anda boleh membayar melalui pembayaran manual, perbankan internet atau dengan kad kredit atau debit yang sah. Harga dan harga penghantaran mungkin berubah tanpa pemberitahuan terlebih dahulu namun perubahan ini tidak akan dapat dilihat untuk pesanan yang DIKONFORMASI (Dibayar), Untuk sebarang masalah mengenai pembayaran anda, jangan ragu untuk menghubungi kami di [email protected]

 

 

Best viewed in Chrome Browser. Login to AVANA Dashboard.
Copyright Reserved 2022
Powered with
by AVANA
Click Below To Share